Hvorfor Tao

 

For oss er det viktig at alle som kommer til Tao føler seg velkommen og har det bra når de trener hos oss. Det gjelder selvfølgelig både deg som trener en gang iblant, og deg som er hos oss nesten hver dag.

Vi er glad for at så mange forskjellige mennesker velger å trene på Tao– alt fra eliteidrettsutøvere til mosjonister i alle aldre.
Alle vi som arbeider frivillig ved Tao  sine treningsklubben er utdannede instruktører og har politiattest, og vi har valgt denne treningsplassen fordi vi elsker trening. Vi vil gjerne fortelle om alt vi kan tilby dere som trener hos oss.

Vi vil hjelpe deg med å komme i gang med treningen, nå målene dine og selvfølgelig også ha det gøy underveis.
Vi vet hvordan du bør trene for å få maksimalt utbytte av treningen. Kunnskap og utdanning er svært viktig for oss I Tao. Trening er et felt i stadig utvikling, og vi lærer oss hele tiden nye ting som du kan ha nytte av når du trener.

Individuelt tilpassede treningsprogrammer
, Medlemskapet inkluderer et individuelt tilpasset treningsprogram. Når du begynner, får du trene med en Master og instruktør som utformer et treningsprogram tilpasset nettopp dine forutsetninger og mål, og når du har trent i en periode, gjør vi en oppfølging. Det er en metode som har vist seg å være svært god for å få kontinuitet i treningen.

Bredt tilbud som gir variasjon
Trenings klubber våre er utstyrt med de treningsredskapene vi mener er best for styrketrening ,sparing kamp ,poomsae / form og kondisjonstrening. Foruten styrketrening og kondisjonstrening har vi et bredt tilbud med gruppetrening som hele tiden blir utviklet med nye trender.

Tao kampsport klubb Oslo er ikke medlem av Norges kampsportforbund .

Vi har treninger på Haugen ,Vollebekk ,Årvoll .

 

 

 

 

Hvorfor Tao